Varaa pöytä

Avoimet työpaikat

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ – RAVINTOLA CARELIA

Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä.

Vuonna 1996 perustetussa Careliassa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa ja ruoka on käsityötä ranskalaisen keittiön henkeen, paikallisista raaka-aineista. Viinilistamme painottuu artesaaniviineihin, ja oman viinimaahantuontimme rooli on tässä merkittävä. Neljänsadan artikkelin viinivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja vaativampaankin makuun, mutta valikoiman tulee palvella mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa.

Nykyisen ravintolapäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme uutta ravintolapäällikköä johtamaan ravintolaa ja pitämään huolta asiakkaistamme, sekä henkilökunnastamme. Ravintolapäällikkö kuuluu oman yhtiönsä johtoryhmään ja osallistuu myös laajennetun johtoryhmän työskentelyyn. Tehtävä on tulosvastuullinen.

 

Mikäli tunnistat seuraavat ominaisuudet itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö:

  • Ravintolan tunnusluvut ja taustatyöt ovat tuttuja
  • Olet kiinnostunut hyvästä ruoasta ja viineistä
  • Johdat työtä oman esimerkin kautta
  • Hymy on perusilmeesi, myös kiireessä
  • Vuorotyö sopii elämääsi

 

2021 oli erinomainen vuosi meille, tule mukaan tekemään vuodesta 2022 vielä parempi! Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi osaavan tiimin tuen, vakaan perheyrityksen taustan ja kilpailukykyiset työsuhde-edut ja palkan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen viimeistään 23.1.2022 osoitteeseen anders.lofman@ravintolacarelia.fi

***


TARJOILIJA – RAVINTOLA KUU

Ravintola Kuu on toiminut Töölössä jo vuodesta 1966. Kuu on muodostunut legendaariseksi kortteliravintolaksi, johon tullaan myös pidemmän matkan takaa, ja useamman sukupolven voimin. Ystävällinen palvelu, herkullinen ruoka ja mielenkiintoiset menut ovat meille sydämen asia! Ravintolassa on 60 asiakaspaikkaa ja ruoka on modernia suomalaista, klassikkoannoksia unohtamatta.

Tule osaksi menestystarinaamme!  Etsimme nyt Ravintola Kuuhun vakituista tarjoilijaa täydentämään salitiimiä. Keskimääräinen vähimmäistyöaika on 90h/3 vko.

Mikäli tunnistat seuraavat ominaisuudet itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö:

  • Olet kiinnostunut hyvästä ruoasta ja viineistä
  • Hymy on perusilmeesi
  • Kiire ei ahdista
  • Vuorotyö sopii elämääsi

Tunnistitko itsesi? Jos kyllä, haluamme sinut osaksi tiimiämme! Tarjoamme tueksesi vakaan perheyrityksen taustan ja kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen: outi.suominen@ravintolakuu.fi

***

Työssäoppimisjaksolle meille?

Mikäli opiskelet kokiksi tai tarjoilijaksi, olet tervetullut suorittamaan työssäoppimisjaksojasi meille. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ravintolacarelia.fi

***

Mikäli et löytänyt sopivaa avointa paikkaa juuri nyt,
voit aina jättää meille avoimen hakemuksen;
rekry@ravintolacarelia.fi