Varaa pöytä

Avoimet työpaikat

RAVINTOLA KUU

Ravintola Kuu on toiminut Töölössä jo vuodesta 1966. Kuu on muodostunut legendaariseksi kortteliravintolaksi, johon tullaan myös pidemmän matkan takaa, ja useamman sukupolven voimin. Ystävällinen palvelu, herkullinen ruoka ja mielenkiintoiset menut ovat meille sydämen asia! Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa ja ruoka on modernia suomalaista, klassikkoannoksia unohtamatta.

TARJOILIJA
Vakituinen, osa-aikainen, 90h/ 3vko, Palkkaus sop.muk., Yli 5v. Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa

Mikäli tunnistat seuraavat ominaisuudet itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö: 

Olet kiinnostunut hyvästä ruoasta ja viineistä
Hymy on perusilmeesi
Kiire ei ahdista
Vuorotyö sopii elämääsi
Sinulla on kokemusta á la carte-tarjoilusta
Viiniosaamisesi on vahvaa


Tunnistitko itsesi? Jos kyllä, haluamme sinut osaksi tiimiämme! Tarjoamme tueksesi vakaan perheyrityksen taustan ja kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. 
  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen viimeistään 23.8.2021 osoitteeseen outi.suominen@ravintolakuu.fi

***

RAVINTOLA KUUKUU
Ravintola KuuKuu on toiminut Etu-Töölössä jo vuodesta 1990. Ravintola on muodostunut legendaariseksi kortteliravintolaksi, johon tullaan myös pidemmän matkan takaa. Ravintolassa on noin 80 asiakaspaikkaa ja kesällä lisäksi iso terassi. Ruokalistan painopiste on modernissa pohjoismaisessa bistroruoassa, kotimaisia klassikkoannoksia unohtamatta. Ruokatyylimme on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista käsityönä. Herkullinen ruoka ja mielenkiintoiset menut ovat meille sydämen asia!

KOKKI
Määräaikainen työsopimus, kesätyö 1.6-1.9, 90h/3vko sekä kesätyö 15.5-15.9, 112,5h/3vko,
2 –vuorotyö, Palkkaus sop.muk., Kokemus 1-5v.

Mikäli tunnistat seuraavia ominaisuuksia itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö:

Olet aidosti kiinnostunut hyvästä ruoasta
Teet työtä nöyrästi, mutta olet ylpeä työstäsi
Olet kunnianhimoinen ja haluat kehittää itseäsi
Vuorotyö sopii elämääsi
Sinulla on ripeä työote ja kova paineensietokyky
Omaat monipuolista sekä kylmän että lämpimän puolen osaamista
Sinulla on innokas ja oma-aloitteinen ote työhön
Positiivinen ja joustava asenne, hyvät yhteistyötaidot

Jos tunnistit itsesi, haluamme sinut osaksi osaavaa tiimiämme. Tarjoamme vakaan perheyrityksen taustan, kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut, sekä ennen kaikkea paikan osana hurmaavan hauskaa työyhteisöä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen matias.nitovuori@kuukuu.fi

***

VIINIBAARI APOTEK

Historiallinen Helsingin XII Joutsen apteekki toimi yli sadan vuoden ajan Lapinlahdenkadun ja Eerikinkadun kulmassa. Vuonna 2020 alkuperäistä suojellun jugendapteekin sisustusta kunnioittavan remontin jälkeen syntyi viinibaari – Apotek. Heti avaamisesta lähtien Viinibaari Apotek on ollut erittäin suosittu niin viinin kuin loistavan ruoan ystäville. Avajaisvuonna Apotek äänestettiin vuoden viinibaariksi (Viinilehti) ja 2023 ylsimme Suomen 50 parhaan ravintolan joukkoon. Ravintolassa on noin 70 asiakaspaikkaa (kesäisin terassilla lisäksi 40 )ja valikoima rakentuu pääosin oman viinimaahantuonnin viiniemme ympärille. Tarjolla on myös viinin kanssa maistuvia ruoka-annoksia sekä leikkeleitä ja juustoja. Miljöö on perinteinen, yli 100-vuotiaan Joutsen-apteekkihistorian myötä ja tunnelma välitön sekä rento.

 

TARJOILIJA
Osa-aikainen 90h, Vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan, palkkaus sopimuksen mukaan,
työkokemus 1-2 vuotta.

Mikäli tunnistat seuraavat ominaisuudet itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö: 

  • Sinulla on perustiedot viineistä
  • Olet kiinnostunut hyvästä ruoasta ja etenkin viineistä
  • Kiire ei ahdista
  • Hymy on perusilmeesi
  • Vuorotyö sopii elämääsi, ravintola on  auki vain iltaisin

 

Tarjoamme osaavan tiimin tueksesi ja vakaan perheyrityksen taustan, sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen englanniksi alice.jarvinen@viinibaariapotek.fi

 

***

CAFÉ TIN TIN TANGO
Mannermainen ja persoonallinen kahvila- ravintola Töölön sydämessä, suosittu jo vuodesta 1994. Päivä alkaa hyvin Café Tin Tin Tangon kuuluisalla runsaalla aamiaisella. Niitä tarjoillaan koko päivän aamusta iltaan. Päivällä tarjolla on lounaskeitto, toasteja ja herkullisia salaatteja. Illalla tunnelmallista taustamusiikkia, hillittyä puheensorinaa, laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima. Café Tin Tin Tangon lämmin ja kotoisa korttelikahvilan ilmapiiri onkin saanut ystäviä ympäri maailman, ystävät kutsuvatkin kahvilaa nimellä Tintti tai vain olohuoneeksi.

***

RAVINTOLA CARELIA
Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Vuonna 1996 perustetussa Careliassa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa ja ruoka on käsityötä ranskalaisen keittiön henkeen, paikallisista raaka-aineista. Viinilistamme painottuu artesaaniviineihin, ja oman viinimaahantuontimme rooli on tässä merkittävä. Neljänsadan artikkelin viinivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja vaativampaankin makuun, mutta valikoiman tulee palvella mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa.

***

HOTELLI FINN
Nuorekas ja uudistuva Hotelli Finn tarjoaa vierailleen kohtuuhintaista ja laadukasta majoitusta aivan Helsingin ydinkeskustassa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme tuntee kaupunkinsa ja on valmiina auttamaan asiakkaita kaikissa ongelmissa ja kysymyksissä. Keskeinen sijainti arvokkaan keskustakivitalon ylimmissä kerroksissa. Pienen perhehotellin asiakaskeskeinen palvelu. Perinteet vuodesta 1960. Meillä on rento, mutta ammattimainen ote ja vieraamme ovat meille erityisen tärkeitä.

***

Työssäoppimisjaksolle meille?

 

Mikäli opiskelet kokiksi tai tarjoilijaksi, olet tervetullut suorittamaan työssäoppimisjaksojasi meille. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ravintolacarelia.fi

***

Mikäli et löytänyt sopivaa avointa paikkaa juuri nyt,
voit aina jättää meille avoimen hakemuksen;
rekry@ravintolacarelia.fi