Juhlistamme ravintolamme 25-vuotista taivalta syys-lokakuussa juhlamenun merkeissä. Menulle keittiömme on valinnut klassisen tyylikkäitä annoksia vain parhaista raaka-aineista. Illallisen kruunaavat sopivat kurkun kostukkeet alkumaljasta kahveihin sekä tietenkin annoksille sovitetut viinit.  Juhlamenumme on tarjolla 7.9 – 30.10. Tervetuloa nauttimaan!


CARELIA 25V. JUHLAMENU

VILTGÅRDENIN VILLIPEURAA & MUSTAA TRYFFELIÄ
Inkoolaista villipeuraa ”carpaccio” aateloituna sesongin tuoreella tryffelillä
***

KAMPASIMPUKKAA & HOLLANDAISEA
Paistettu huippulaatuinen japaninmeren kampasimpukka ja hollandaisea
***

PAAHDETTUA MERIHAUKEA & KOTIMAISTA KAVIAARIA
Tuoretta Carelian kaviaaria, ruskistettua voita ja puikulaperunapyreetä
***

VACHERIN MONT D´OR
Lehmänmaitojuustoa Ranskan ja Sveitsin rajaseuduilta
***

SYYSOMENASORBETTIA & MARCONAMANTELIA
Raikasta punaposkisista omenoista valmistettua sorbettia, mantelikrokanttia ja marenkia

 65€/hlö

Menu juomineen 149€/hlö
Sisältää menun, alkuun samppanjan,
8-10cl sommelierin viinisuositukset annoksille,
kahvin & avecin sekä veden.

Menu on laktoositon & gluteeniton.
Erikoisruokavalioita emme valitettavasti menussa pysty huomioimaan,
tällöin suosittelemme oman menun rakentamista á la carten antimista.

Juhlamenumme on tarjolla 7.9 – 30.10.