Varaa pöytä

Meidän tarina

Helsinki-Ravintolat historiaa

& ravintolaperheemme jäsenet

Olemme ravintola-alan helsinkiläinen perheyritys pitkällä historialla. Yrityksemme muodostavat tällä hetkellä seitsemän yhtiön kokonaisuuden. Töölöläiset klassikkoravintolat Kuu, Carelia, Kuukuu, sekä Café Tintin Tango saivat 2020 seurakseen Kampin kaupunginosaan avatun Viinibaari Apotekin. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu myös Helsingin keskustassa toimiva Hotelli Finn, sekä viinimaahantuontiyhtiö Carelia Wines. Kokonaisliikevaihto vuonna 2019 oli noin 7,3 miljoonaa euroa ja vakituista henkilöstöä oli noin 50 työntekijää.

Yhtiöitä johtaa perustaja, hallituksen puheenjohtaja, Asta Nurmilaukas sekä hänen poikansa, jatkavaa sukupolvea edustava Tio Tikka. He myös omistavat yhtiöt puoliksi. Ravintoloiden liiketoiminnasta on vuodesta 2015 vastannut toimitusjohtaja Anders Löfman 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään ravintoloihimme!

Ravintola KuuKuu

Ravintola KuuKuu on hyvän ruoan kotimainen kortteliravintola. Ruokatyylimme on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista käsityönä. Suomalais-skandinaavisia klassikoitamme ovat esimerkiksi Toast Skagen –katkarapuleipä, lohikeitto ja pippuripihvi. Viihtyisässä baarissamme voi laatujuomien kanssa nauttia omassa keittiössämme valmistettuja sopuhintaisia pikkuannoksia. Avaran ravintolasalin ja baarin lisäksi käytettävissä on kaksi yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja perhejuhliin sopivaa rauhallista kabinettia. Kesällä palvelee myös aurinkoinen terassi johon voi pistäytyä ruokailemaan tai vaikka vain lasilliselle.

www.kuukuu.fi

Ravintola Carelia

Ravintola Carelia on viihtyisä ranskalainen bistro Helsingissä, jossa ranskalaiset vaikutteet ja vanhan ajan tunnelma kohtaavat. Rento brasserie-ilmapiiri kutsuu viihtymään sekä nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomista. Löydät meidät keskeltä Helsinkiä, Kansallisoopperaa vastapäätä. Keskeisen sijaintimme vuoksi meille on luonteva jatkaa illalliselle tai lasilliselle oopperanäytöksen jälkeen tai muuten vain kesken päivän. Arkipäivisin tarjolla on lounas ja iltaisin tarjoamme laajan à la carten ja viinien valikoiman. Olemme kaikenikäisten suosittu kohtaamispaikka Helsingin sydämessä.

www.ravintolacarelia.fi

Ravintola kuu

Ravintola Kuu avattiin Töölönkadulle toukokuussa 1966. Ravintolan osuva nimi viitannee aikakauden avaruustoimintaan sekä kuulentojen ajankohtaisuuteen.

Jo alusta alkaen hivenen ranskalaisvaikutteinen Kuu on ollut varsinkin töölöläisten asiakkaiden rakastama, ja nyt Kuuhun matkataan jo toisessa tai jopa kolmannessa sukupolvessa. Ja jopa Atlantin takaa!

www.ravintolakuu.fi

Tin Tin Tango

Tervetuloa Café Tin Tin Tangoon! Mannermainen ja persoonallinen kahvila- ravintola Töölön sydämessä, suosittu jo vuodesta 1994. Päivä alkaa hyvin Café Tin Tin Tangon kuuluisalla runsaalla aamiaisella. Niitä tarjoillaan koko päivän aamusta iltaan. Päivällä leivonnaisia, herkullisia salaatteja ja toasteja. Illalla tunnelmallista taustamusiikkia, hillittyä puheensorinaa, laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima.

www.tintintango.fi

Viinibaari Apotek

Historiallinen Helsingin XII Joutsen apteekki toimi yli sadan vuoden ajan Lapinlahdenkadun ja Eerikinkadun kulmassa.

Alkuperäistä suojellun jugendapteekin sisustusta kunnioittavan remontin jälkeen syntyi töölöläisistä klassikoistaan tunnettuun ravintolaperheeseen uusi viinibaari – Apotek.

www.viinibaariapotek.fi

Hotel Finn

Nuorekas ja uudistuva Hotelli Finn tarjoaa vierailleen kohtuuhintaista ja laadukasta majoitusta aivan Helsingin ydinkeskustassa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme tuntee kaupunkinsa ja on valmiina auttamaan asiakkaita kaikissa ongelmissa ja kysymyksissä. Keskeinen sijainti arvokkaan keskustakivitalon ylimmissä kerroksissa. Pienen perhehotellin asiakaskeskeinen palvelu. Perinteet vuodesta 1960.

www.hotelfinn.fi

Carelia Wines

Maahantuomiamme viinejä on saatavilla useissa ravintoloissa Helsingistä Ouluun. Monet viineistämme tulevat pieniltä, itsenäisiltä viljelijä-tuottajilta. Viinejämme on saatavilla myös Alkon vakio- ja tilausvalikoimassa.

www.careliawines.fi