Varaa pöytä

Rekrytointi

LIITY MEIDÄN PORUKKAAN?
TUTUSTU MEIHIN TYÖNANTAJANA!

Ravintola Carelia, Ravintola KuuKuu ja Ravintola Kuu sekä Viinibaari Apotek kuuluvat yksityiseen hotelli- ja ravintolayhtiöön yhdessä Hotelli Finnen ja Café Tin Tin Tangon kanssa. Yhtiöömme kuuluvat myös viinien maahantuontiliike Carelia Wines.

Tavoitteenamme on olla alamme houkuttelevin työnantaja. Suurena osatekijänä vastuullisuustoiminnassamme on myös henkilökuntamme hyvinvoinnista huolehtiminen. Tarjoamme kilpailijaverrokeitamme paremmat henkilökuntaedut ja pyrimme työterveyden järjestämisessä aktiivisesti ennaltaehkäisemään työntekijöiden terveysongelmia jo ennen niiden syntymistä.

Ammatillinen kehittyminen on meille kunnia-asia ja monet pitkäaikaisista työntekijöistämme ovatkin suorittaneet työsuhteidensa aikana erilaisia täydennyskoulutuksia ja edenneet organisaatiossamme esihenkilö- ja liikkeenjohdollisiin tehtäviin. Teemme henkilökunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen tähtäävää kehitystyötä myös jokapäiväisessä toiminnassa. Osoituksena toimenpiteidemme onnistumisesta henkilökuntamme vaihtuvuus onkin huomattavasti alan keskiarvoa matalammat, kuten myös sairauspoissaolot.

 

”Arvostan työnantajassani sen tarjoamaa tukea jatkokouluttautumiselleni.  Työyhteisönä olemme tiivis porukka, jossa jokaisen vahvuudet pääsevät esille. Viihdyn työssäni,  koska voin työlläni konkreettisesti vaikuttaa millainen kokemus asiakkaalla meillä on. Olen viihtynyt samalla työnantajalla, koska minulla on ollut mahdollisuus kehittää itseäni ja ammattitaitoani rivityöntekijästä esimieheksi.  Meillä asiat hoidetaan tarkasti ja ammattitaidolla, muttei liian vakavasti!
 – Laura, keittiö, työsuhteessa 6 vuotta-


Olen viihtynyt samalla työnantajalla, koska minua koulutetaan ja haastetaan työssäni. Minua aidosti kuunnellaan! Tunnen työpaikkani ja työnantajani turvalliseksi varsinkin näin erikoisena pandemia-aikana. Työyhteisöni on innostava ja täynnä upeita ammattilaisia.
-Susanna, sali, työsuhteessa 3 vuotta-

 

” Meillä voin myydä tuotetta suurella ylpeydellä sekä ruoan että viinin osalta. Koen saavani arvostusta työnantajalta. Työyhteisömme on ihan huikea! ”
-Marjo, sali, työsuhteessa 6 vuotta-

***

TYÖSSÄOPPIMISJAKSOLLE MEILLE?

Mikäli opiskelet kokiksi tai tarjoilijaksi, olet tervetullut suorittamaan työssäoppimisjaksojasi meille.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ravintolacarelia.fi

AVOIMIIN PAIKKOIHIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN TÄÄLTÄ!